Páncélozott csapatszállító járművel hajtott egy üzletnek szerdára virradóra egy férfi az észak-oroszországi Murmanszki területen fekvő Apatyiti településen, majd átmászott a kirakat törmelékén egy üveg borért - jelentette a Hibinform helyi hírügynökség, majd a közösségi médiában egy videó is megjelent a történtekről.

Helyi beszámoló szerint az erősen ittas férfi a fegyvertelen lánctalpas szállítójárművet egy katonai iskola parkolójából kötötte el.

Áthajtott vele egy erdőségen, a településen letarolt egy parkoló autót is, majd végül bezúzta a szupermarket kirakatát.
A közösségi médiában megjelent felvételek tanúsága szerint a férfi kiszállt a csapatszállítóból, röviden szemügyre vette az általa okozott pusztítást, majd bemászott az üzlethelyiségbe.

A húszas évei végét taposó férfi nem tanúsított ellenállást, amikor a rendőrök őrizetbe vették egy üveg lopott borral a birtokában.
A lenti felvételen látható szemtanúkat nem különösebben kavarták fel a történtek. 

Tulajdonképpen egy fickó ellopott egy páncélozott járművet, és bement vele egy boltba, mert még szomjas volt, na meg hogy reggelre feltöltse a készletét - írta le a jelenetet a közösségi hálón az a valaki, aki videóra vette a hóval borított helyszínt otthona ablakából. A videót itt ön is megnézheti.