Napokig fogva tartottak egy házaspárt saját otthonukban, majd kivégezték őket

Vágólapra másolva!
Három férfit tartóztattak le, miután egy texasi párt holtan találtak az otthonukban. Bao és Jenny Lam holttestét szombat este találták meg otthonukba, jelentette be a Harris megyei seriff hivatal.
Vágólapra másolva!

A gyilkossággal kapcsolatban három fiatal férfit tartóztattak le, ketten közülük testvérek. Khari Ty Kendrick 23 éves, Aakiel Ricardo Kendrick 21 éves, valamint Erick Alfredo Peralta, aki mindössze 21 éves - írja a Fox News.

A balról jobbra Erick Peralta, Aakiel Kendrick és Khari Kendrick Forrás: Harris Megyei Sheriff Iroda

A hatóságok azután fedezték fel a házaspár holttestét, amikor a fiuk jelentette, hogy két napja nem éri el őket telefonon, és ajtót se nyitottak neki.

A rendőrök bementek a házba, ahol az első emeleten találtak meg a Lam házaspár holttestét. A házban betörés jelei látszódtak.

Jenny és Bao Lam Forrás: Harris Megyei Sheriff Iroda

– mondta De Gonzalez seriff. A házból lőfegyvereket, ékszereket, a házaspár autóját és más értékes tárgyakat is elvittek. Az autót, egy szürke 2016-os Porsche Panamerát vasárnap egy parkolóban hagyták.

Azt még nem lehet tudni, hogy a házaspárt pontosan mikor ölték meg. A betörés után ez bármikor megtörténhetett.

A seriffiroda kiadta a térfigyelőkamera felvételét, amin két ember látható csütörtök este 20:20-kor, akik egy fekete Lincon Navigatorral parkoltak le a Lab házaspár otthonának közelében.

A rendőrség azt mondta, hogy a videón látszik, hogy a gyanúsítottak 8:40-kor értek a Lab házaspár házához.

A seriffiroda hozzáteszi, hogy a gyanúsítottak

csütörtök és szombat este között többször is visszatértek a házhoz.

Gonzalez seriff szerint a férfiak egyértelműen kiszemelték maguknak a házaspárt.

Jenny és Bao Lam Forrás: Harris Megyei Sheriff Iroda

A Lam házaspár a 70'-es években költözött az Egyesült Államokba Tajvanból. Miután beiratkoztak a főiskolára több munkát vállaltak, hogy eltartsák a családot. Később két fagyizót üzemeltettek, majd több Subway üzletet is nyitottak.

– nyilatkozta sírva a házaspár lánya, Michelle.