Vödörben akart konzerválni egy levágott fejet

2018.01.25. 13:21

Az 52 éves Matthew David Hall elvitte egy halott ember testét és egy vödörbe tette, hogy így tartósítsa azt. A fejet a saját táborhelyén tartotta, az arizonai sivatagban. 

 A rendőrök egy éve keresték Lucas eltűnt testét - írja a FoxNews.

A táborhelyet is átkutatták, ahol egy év elteltével is ott parkolt Lucas lakókocsija, melyből rothadás szagát érezték. A padlót valamiféle folyadék borította be, a rendőrök megállapították, hogy egy bomlásnak indult emberi testből származhatott. 

Az eset Maricopa megyében, kb 144 km-re nyugatra a megyeszékhelytől, Phoenixtől történt. 

Lucas öngyilkos lett múlt nyáron egy lakóautóban"-  nyilatkozta kedden a Maricopa megyei seriff.

A hajléktalan Hall elmondta a rendőröknek, hogy hónapokkal korábban fedezte fel Lucas maradványait a lakókocsiban. A férfi azt állította, hogy kopogott az ajtón, de senki sem válaszolt neki, ezért betörte az ablakot, és megtalálta 73 éves Daniel Lucas holttestét, egy fegyverrel a kezében.

Hall elvette a puskát Lucas élettelen kezéből, és kivitte a kocsiból. Azután a holttestet is elvonszolta onnan. Egy nappal később pedig levágta Lucas fejét, és egy vödörbe tette, hogy konzerválja.

Miután a rendőrök megtalálták a fejet Hall táborában, letartóztták a hajléktalan férfit. Betöréssel és  holtest részeinek elrejtéssel gyanúsítják.