A türelmetlen idegen megütötte a cukorkát követelő kisfiút

Vágólapra másolva!
Furcsa incidensre került sor a Georgia államban található Newnan egyik szupermarketjében. Egy kétéves kisfiú cukorkát követelt magának, mire egy idegen minden előzetes jel nélkül háromszor megütötte, majd nem volt hajlandó együttműködni az intézkedő rendőrökkel.
Vágólapra másolva!

Elterjedt trükk a szupermarketekben, hogy a pénztárnál várakozók orra elé édességeket helyeznek ki a polcokra.

Aki kisgyerekkel megy vásárolni, annak át kell küzdenie magát ezen a „veszélyes zónán".

Logan Morris türelemmel viselte kétéves fia követelőzését egy bevásárlás alkalmával, elhatározta, hogy nem fog engedni. A Fox 5 Atlantának azt mondta, úgy gondolta, hogy még nem olyan súlyos a „hiszti", hogy fegyelmeznie kellene a gyerekét, különben is, ahogy nyilatkozta,

szülőként neki van joga eldönteni, hogy mikor van szükség fegyelmezésre.

Juan Martinez a szupermarket biztonsági kamerájának felvételén Forrás: newnani városi rendőrség

A sorban mögöttük álló 62 éves Juan Martinez

minden előzetes figyelmeztetés nélkül háromszor rácsapott a kétéves gyerek fenekére, majd megjegyezte: „Mi ezt így csináljuk Mexikóban."

Erre az apa csak annyit válaszolt:

és értesítette a rendőrséget. Juan Martinez próbált békülékenyebb hangot megütni és felajánlotta a Breitbart beszámolója szerint, hogy majd ő vesz cukorkát a gyereknek. Viszont a felháborodott Logan Morris ragaszkodott a hivatalos eljáráshoz.

A láthatóan ittas állapotban lévő Juan Martinez tovább súlyosbította a helyzetét azzal, hogy ellenállt a letartóztatásnak és szidalmazta az intézkedő rendőröket.

Szabadlábra helyezéséhez a bíróság 3390 dollár óvadékot határozott meg, közölte a WYFF.