Agyonlőttek egy rendőrt

Vágólapra másolva!
Justin Billa 2016 januárjától volt Mobile városában (Alabama) a rendőrség tagja. 2016 júniusában a hónap legjobb rendőre lett. Sajnos nem tarthatott sokáig ígéretesen induló pályafutása, mert halálos lövés érte, miközben megközelítette egy gyilkosság gyanúsítottjának házát a keddről szerdára virradó éjszaka folyamán.
Vágólapra másolva!

A Fox10 tudósítása szerint Lawrence Battiste rendőrfőnök a University of South Alabama Medical Center előtt tartott sajtótájékoztatót, ahol elmondta, hogy egy nő holttestét találták meg kedden éjszaka az úttest közepére dobva Mobile egy kevésbé forgalmas részén. Hamar sikerült megállapítani, hogy Fonda Poellnitz halálát lövések okozták West Ridge Road közelében lévő otthonában.

Justin Billa Forrás: MPD

Az édesanyja holttestét azonosító Octavia Poellnitz elmondta, hogy az asszony volt férjével, Robert Hollie-val nagyon rossz viszonyban volt. Amikor a rendőrség megérkezett a férfi házához, az lövésekkel fogadta őket. Két órán keresztül tartott a lövöldözés, amelynek során Justin Billa megsebesült és a kórházba szállítása után meghalt. Robert Hollie-ról csak a törvényszéki boncolása fogja véglegesen megállapítani, hogy a rendőrök golyói végeztek vele vagy öngyilkos lett.