Meg akarta erőszakolni a bikinis eladót

2018.02.23. 16:36

Rátámadt egy férfi egy kávék készítésével foglalkozó üzlet eladójára, a Washington államban található Kent városában. A férfi a nyitás előtt egy késsel a kezében bemászott az ablakon, és rárontott a fiatal nőre.

Az amerikai nő bikinis baristaként dolgozott az üzletben. A nő észre sem vette, amikor támadója beugrott az üzletbe. A biztonsági kamerák rögzítették, ahogy a férfi bemászik az ablakon, földre löki a nőt, majd kirángatja őt a boltból.

Azt akarom, hogy mindenki tudja meg, hogy küzdöttem - mondta  megpróbáltatások után Madeline Guinto.

A nő azt is elmondta, hogy azt hitte, megint ki akarják rabolni az üzletet, mert még októberben erre is volt példa, de aztán, érezte hogy, valami mást akar férfi, ugyanis egy sikátorba hurcolta - írja az Independent.

Azt mondta, ha nem jövök ki az üzletből, akkor meg fog ölni, és amikor ezt mondta, a torkomhoz nyomta kését - nyilatkozta az áldozat, az egyik helyi televízió csatornában.

Mikor fojtogatni kezdett, felhúztam a vállaimat, hogy levegőt kapjak, és közben a kést kerestem a kezében - tette hozzá Madeline.

A nő most kisebb sérülésekből épül fel, de igyekszik a lelki megpróbáltatást is átvészelni.

A rendőrség elmondta, hogy letartóztatták a 33 éves, komoly bűnözői múlttal rendelkező férfit. A férfit őrizetben tartják.

Madeline azt is elmondta, reméli, hogy az ő története, arra bátorít majd más megtámadott nőket, hogy észrevegyék azt, hogy milyen erősek is valójában.