Egy folyó fölött lóg a levegőben egy kamion - videó

Vágólapra másolva!
A Belgrádot Nissel összekötő A1-es autópálya egy részén leállították a forgalmat, ugyanis reggel a Veliki Morava folyón átívelő hídon egy kamion áttörte a szalagkorlátot, és a hátulja keresztbefordult az úton - számolt be a szerb közszolgálati média.
Vágólapra másolva!

A baleset kedd reggel pár perccel 7 óra után történt a Belgrádot Nissel összekötő autópályán, a Veliki Morava (Nagy Morava) folyón átívelő hídon, pár kilométerre Jagodina városától.

Az első jelentések szerint a zord téli időjárási körülmények között a szerb kamion sofőrje vélhetőleg elvesztette uralmát tehergépjárműve fölött, és belerohant, majd átszakította a híd szalagkorlátját. A kamion a baleset következtében keresztbefordult az úttesten.

A sofőr beszorult a kabinba, amely a folyó fölött lóg.

A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a szerb tűzoltók és mentők, akik megpróbálják kiszabadítani a bajba jutott sofőrt – jelentette helyszíni tudósításában a szerb közszolgálati tévé.

Állítólag egy emelődaruval tervezik visszahúzni az útra a kamiont. Várhatóan koradélután helyreáll a forgalom az autópályán.

Nem sokkal 12 után sikerült kiemelni a szerb kamiont, a sofőrt könnyebb sérülésekkel kórházba szállították. így az A1-es autópályán Belgrád és Nis között ismét megindulhatott a forgalom.