Egy busz tetején őrjöngött egy migráns Palermóban - videó

Vágólapra másolva!
Miután az elefántcsontparti migráns megállásra kényszerítette a városi buszt a Piazza Verdin – Palermo belvárosában -, felmászott a busz tetejére, és táncolni kezdett. Aztán a tűzoltók leszedték a – vélhetően kábítószer befolyása alatt álló – 19 éves férfit.
Vágólapra másolva!

Feszült időket élnek Olaszország több városában ezekben a hetekben – ezt írta a Palermo Repubblica, amikor arról számolt be, hogy Palermo belvárosában egy elefántcsontparti migráns egy busz tetejére mászott, és lényegében blokkolta a belváros közlekedését.

Forrás: Palermo Repubblica

Az eset úgy kezdődött, hogy a busz elé állt a 19 éves férfi, és megállította, ezután mászott fel a tetejére. A szemtanúk szerint vélhetően drogozott előtte, mert meglehetősen furcsán viselkedett. Azt nem lehet tudni, hogy mi volt a célja azzal, hogy a busz tetejére mászott.

Nem sokkal később valaki hívta a tűzoltókat, akik először csak felszólították, hogy másszon le, de mivel a férfi nem mozdult, négy tűzoltó létra segítségével a busz tetejére lépett. Az elefántcsontparti férfi még ekkor sem mozdult, amikor pedig a tűzoltók felé léptek, a migráns – bár erőtlenül, de nekik támadt. Pillanatok alatt lefogták a tűzoltók.
A férfi ellen több eljárás indult. Egyrészt a közlekedés szándékos akadályozása miatt, másrészt pedig hivatalos személy elleni erőszak miatt.