Hat migráns Berlinben csoportosan megerőszakolt két német lányt

2018.03.17. 18:37

Egy 14 és egy 16 éves német lányt erőszakolt meg egy hattagú migránsbanda Berlinben. A migránsok közül két férfit elkaptak, de csak az egyiküket állították bíróság elé.

Az első nemi erőszak Berlin egyik török bevándorlók lakta negyedében, Weddingben történt - írja a Voice Of Europe (Európa Hangja) a német Bild című lap információira hivatkozva.

A kép illusztráció.Forrás: Shutterstock

2015 nyarán az akkor magát 17 évesnek mondó Mohammed S. megismerkedett a Facebookon egy 14 éves német lánnyal.

Utána állítólag közös megegyezéssel létesítettek szexuális kapcsolatot.

A migráns az aktusról fotókat és videofelvételeket készített.
Később azzal fenyegetőzött, hogyha a lány nem fekszik le vele és öt másik bevándorlóval, akkor a képeket és a felvételeket közzéteszi.A lányt ezt követően megerőszakolta a hat migráns.Csakhogy 2015. szeptember 22-én feljelentette az erőszakolóit a rendőrségen. Az egyik támadót nemrég kapták el.

Egy év múlva, 2016. szeptember 20-án egy másik német lányt kellett a rendőröknek kiszabadítaniuk a migránsok kezei körül.

A 16 éves német lány Berlin főleg arab bevándorlók lakta negyedében, Neuköllben - amit a helyiek no-go zónaként emlegetnek – ivós játékban vett részt néhány migráns társaságában.

A fiatal lányt miután leitatták, megverték, bezárták a lakásba, és három napon át erőszakolták.Azt sem lehet tudni pontosan hány bevándorló bántalmazta őt. A hatóságok egy 26 éves Wael I. nevű migránst fogtak el.

Később kiderült, hogy Mohammed S. és Wael I. barátok voltak, és az utóbbi részt vett a 14 éves lány megerőszakolásában is. A migránsok tagadják a nemi erőszak tényét mindkét esetben.

Eddig csak a 26 éves migránst állították bíróságok elé, mivel a bűncselekmény idején a másik 17 évesnek mondta magát.

Az illegális bevándorlók többsége egyébként hazudik az életkoráról azért, hogy enyhébb büntetést kapjon.

A per március 22-én folytatódik, ítélet május 29-re várható.