Ken Ring, kenyai születésű svéd rapper azon gondolkodik, hogy hazaköltözik Kenyába, mivel Svédországban a migránsok miatt elviselhetetlen az élet. Szerinte előbb-utóbb emiatt polgárháború lesz a skandináv államban.

Az elismert rappernek számító Ring még gyerekként érkezett az afrikai országból az északi királyságba.

Ken Ring rapperForrás: Wikimedia Commons/Tore Sætre

Véleménye alapján az a negyed ahol felnőtt régebb biztonságosnak számított, most pedig a migránsok és a köztük folyó bandaháborúk, valamint drogkereskedelem miatt élhetetlenné vált – írja a 888.hu a norvég Trygdekontoret nevű televízió információira hivatkozva, amelynek exkluzív interjút adott a művész.

Szerinte mindennaposak az illegális bevándorlók és a helyiek közötti összecsapások.Nemrég a rapper testvérét is meggyilkolták egy migránsok között folyó bandaháború során.

Ken Ring határozottan kijelentette, hogy a liberális újságírók hazudnak a bevándorlónegyedek közbiztonsági helyzetéről: Az újságírók életükben nem töltöttek el néhány percnél több időt ezekben a városrészekben. Nem is csoda, hogy a fiam azt kérdezi, apa, miért veszélyesebb itt élni, mint Kenyában?A rapper szerint, ha nem változik semmi, akkor 20 éven belül a svédországi utcákon nyílt harc fog folyni.

Ez pedig polgárháborút fog jelenteni - tette hozzá.