Afrikai migránsok csoportosan erőszakoltak meg holland lányokat

2018.03.22. 16:29

A legújabb, migránsok által elkövetett nemi erőszak Belgiumban történt. Négy afrikai férfi bedrogozott, majd csoportosan megerőszakolt két Hollandiából származó lányt.

Az egyik muszlim vallású bevándorló, Mohamed S. be is vallotta tettét a bíróságon. Egy buliban ő és két társa bedrogozta a 21 és 22 éves lányokat, majd a hotelszobájukba kísérték őket,

utána pedig szóltak egy barátjuknak is, hogy meg lehet erőszakolni az öntudatlan lányokat - írja a Pesti Srácok a De Telegraaf nevű holland lapra hivatkozva.

Felháborító módon az afrikai migráns azzal védekezett, hogy a dolgok kicsúsztak az irányításuk alól, és egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy mindannyian a lányokat erőszakolják, akik egyébként tiltakoztak az aktus ellen.A rendőrség elkapta a három társát is, akik tagadják az erőszak tényét.

Mohamed ügyvédje azzal próbálta menteni a bevándorlóbűnözőt, hogy kliensét elragadta a hév a barátai társaságában, de azonnal megbánta tettét, és azért ment vissza a hotelbe, ahol elfogták, hogy megbeszélje a történteket az áldozatokkal. Az ügyvéd egy könnycseppet is elmorzsolt, amikor kifejtette a holland lapnak: ügyfele elsírta magát, amikor kihallgatták, és szembesítették az áldozatokkal.