Két nyilvántartott bűnözőt találtak a Soros-szervezet emberei között

Calais, 2018. február 2. Botokkal felfegyverkezett migránsok Calais-ban 2018. február 1-jén. Az észak-franciaországi városban afgán és eritreai migránsok többször összecsaptak egymással, tizenheten megsebesültek, négyen lövésektől életveszélyesen. (MTI/EPA/Johan Ben Azzouz)
Vágólapra másolva!
A francia Nord Littoral regionális újság beszámolója szerint Calais-nál, a migránsnegyedben a rendőrök ellenőriztek egy gyanús autót, és a négy utas közül kettőnek úgynevezett S-kartonja volt. Azaz, nyilvántartott bűnöző. Még furcsább, hogy mindannyian egy Soros által is pénzelt, migránsokat segítő, egyébként a dzsihadistákhoz viszonylag közel álló szervezethez tartoztak.  
Vágólapra másolva!

A migránsnegyed közvetlen szomszédságában a rendőrök leállítottak egy autót. Négy ember ült benne, mindannyian felmutattak egy igazolványt, ami szerint a BarakaCity nevű, migránsokat támogató szervezet dolgozói. Itt egyébként álljunk meg egy pillanatra: a BarakaCity az egyik leghírhedtebb, úgynevezett újszalafista szervezet, amelyik meglehetősen közel áll a szélsőséges muszlimokhoz. A BarakaCity a törvényesség határán mozgó szervezet, tagjai sokszor dzsihadista eszméket vallanak.

Botokkal felfegyverkezett migránsok Calais-ban 2018. február 1-jén Forrás: MTI/EPA/VOIX DU NORD/MAXPPP/Johan Ben Azzouz

A BarakaCity szoros kapcsolatban áll a CCIF nevű szervezettel. A CCIF egy rövidítés, és nagyjából úgy lehetne fordítani, hogy a francia muszlimgyűlölők ellen harcoló szövetség. Hivatalosan az iszlamofóbia ellen harcolnak, de éppen erre világított rá a héten száz francia vezető értelmiségi: a radikális muszlimok mindig az áldozat szerepét játsszák, így próbálják elérni, hogy veszélyes radikalizmusuk ellenére békén hagyják őket. A CCIF-et közvetlenül támogatja Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa, a CCIF pedig a BarakaCity-t.

A CCIF és a BarakaCity egyik leggyalázatosabb botránya 2015 novemberében történt, amikor a párizsi dzsihadista terrortámadások után fontosnak tartottak egy közleményt megjelentetni, amiben a muszlimoknak kínáltak segítséget, ha esetleg indokolatlan rendőri atrocitás érné őket.

Tehát: a Soros-féle CCIF által támogatott BarakaCity négy dolgozóját igazoltatták a rendőrök Calais-nál. Kiderült, közülük ketten úgynevezett S-kartonnal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy olyan nyilvántartott bűnözők, akik a közrendre különösen veszélyesek.

Illegális bevándorlók várakoznak az őket elszállító buszokra a Párizs 19. kerületében létesített sátortáboruk felszámolása közben Forrás: MTI/EPA/Yoan Valat

16 fokozata van az S-kartonnak. Az egyes, legenyhébb fokozat mondjuk egy visszaeső, agresszív futballhuligán, aki már megtámadt egy rendőrt. A tizenhatos fokozat pedig egy Szíriából hazaszökött, fegyverrel elfogott, gyilkos dzsihadista. Azt sohasem teszik közzé, hogy milyen fokozatú S-kartonú embert találtak. Ha már letöltötte a büntetését, és az igazoltatás pillanatában éppen nem csinált semmit, nem tartóztathatják le.

A BarakaCity kocsijában találtak két drónt is, de mivel hagyományos, utcai járőrök voltak a rendőrök és nem bűnügyi nyomozók, bármennyire is gyanús volt a négy úgynevezett segélymunkás, és hiába volt köztük két bűnöző, mégis el kellett őket engedni, mert nem lehet bizonyítani, hogy valami törvénytelenséget csináltak vagy arra készültek.

Mindenesetre nagy felháborodást keltett, hogy egy segélyszervezet dolgozói között nyilvántartott bűnözők vannak. Vagy akár terroristák.