Nemi erőszak: Svédországban mindent a migránsok uralnak

2018.03.28. 09:59

Egekben a nemi erőszakok száma Svédországban, döntő többségében migránsok az elkövetők. 

A bandában elkövetett nemi erőszakok több mint 98 százaléka migránsokhoz köthető – számolt be róla a svéd Expressen című lap egy tanulmányra hivatkozva. A 2016-2017-es években elítélt 43 támadó közül 42 migráns leszármazott volt, és 13 volt kiskorú a bűntett elkövetésekor. 

Svédországban a migránsok szórakozása lett a nemi erőszakForrás: NurPhoto/Julien Mattia/NurPhoto/Julien Mattia (Képünk illusztráció)

A megdöbbentő statisztikákat figyelmen kívül hagyva Stina Holmberg, a svéd Brå bűnmegelőzési egység kutatója szerint, – annak ellenére, hogy utoljára 2005-ben foglalkoztak a témával – „nincs szükség újabb kutatásra a migránsok által elkövetett bűnesetekről”

A nemi erőszak statisztikái az egekbe emelkedtek, mióta Svédország migránsok százezreit fogadta be. Már a malmöi rendőrség is félti a nőket, ezért tavaly azt javasolták nekik, hogy ne menjenek az utcára egyedül sötétedés után.

A bevándorlás miatt nőtt az erőszak

Korábban egy svéd rendőr Peter Springare több fórumon is felhívta a figyelmet a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekményekre. Ahogy fogalmazott, a jellemzően szexuális indíttatású bűncselekmények számának drasztikus növekedése az elmúlt 10-15 év bevándorláspárti politikájának az eredménye.

Jellemzően migránsbandák követik el az ilyen jellegű bűncselekményeket, ami előtt a rendőrség tehetetlenül áll, mert az elkövetők származásának feltárása gátja annak, hogy érdemben fel tudjanak lépni az ilyen erőszakos cselekmények ellen. A rendőrtisztet – ahogy a „szép új világban” már megszokhattuk – politikailag inkorrekt véleménye miatt meghurcolták.