Megpróbált megölni egy migráns egy turistát Párizsban

2018.03.22. 15:23

Egy muszlim taxis meg akart késelni egy turistát Párizsban, miután kiderült, hogy az izraeli származású.

Ronen Edri az izraeli tévében számolt be a párizsi útjáról. A férfi szerint ez volt élete legszörnyűbb "élménye", írja a 888.hu a Breitbartra hivatkozva.

Edri azért utazott a francia fővárosba, hogy meglátogassa az ott élő öccsét. Fogott egy taxit, és a sofőrt arra kérte, hogy vigye el a megadott címre.

Egy párizsi taxiForrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Geoffroy Van Der Hasselt

Később a férfi megkérte a taxist, hogy kicsit halkítsa le a zenét.

A migráns sofőr erre így reagált:

Ki vagy te? Kinek képzeled magad? Nem itt laksz, itt nincsenek jogaid, ráadásul nem is a tied ez az autó.Utána elkezdte hangosan szidni a zsidó származású férfit.

Megmutatom, hogy mit csinálnak a muszlimok az olyan emberekkel, mint amilyen te is vagy– tette még hozzá fenyegetően a taxis, aki ezután felhívta egy barátját.

Edri azt mondta a migránsnak, hogy álljon meg, mert ki akar szállni, különben nem fog fizetni. A taxis azonban nem reagált erre, és telefonálni kezdett.

Franciául beszélt a telefonba és a beszélgetés velem volt kapcsolatos, ezért úgy döntöttem, hogy felveszem a telefonommal. A hangfelvételt elküldtem az öcsémnek– közölte a turista. Az öccse pedig lefordította a beszélgetést.

A feldühödött muszlim taxis erre azt mondta a telefonba: a kurva anyját, még az autóban elvágom a torkát. Közben a kocsi megérkezett a kért címre, Edri megpróbált kiszállni, ám a jármű továbbhajtott miközben a férfi még félig az autóban volt.

A migráns ekkor kést ragadott. Erre Edri kiugrott a taxiból, és emiatt eltörte a bokáját.Ez az incidens az egyik legújabb a franciaországi antiszemita támadások között, amelyeknek az egyre növekvő száma következtében már menekül a zsidóság Párizsból és a többi francia nagyvárosból.