Életveszélyes állapotban, gerinctöréssel vitték kórházba azt az orosz modellt, aki kivetette magát egy dubaji szálloda 6-dik emeleti ablakából, miután egy milliomos amerikai vállalkozó állítólag meg akarta erőszakolni - számolt be az esetről a The Siberian Times hírportál.

Az, hogy a 22 éves orosz modell, Ekatarina Stetsyuk milyen célból járt Dubajban, nem derült ki az orosz cikkből.

Ekaterina Stetsyuk orosz modell, aki kiugrott a dubaji hotel 6-dik emeletéről.Forrás: Facebook

Amit tudni lehet, hogy Ekatarina pár napja érkezett Irina nevű barátnőjével az Egyesült Arab Emírségekbe.

Egy 5 csillagos luxushotelben szálltak meg. Kiruccanásuk másnapján szemtanúk  beszámolója szerint Ekaterina egy dúsgazdag amerikai vállalkozóval távozott a szálloda bárjából, majd egy félóra múlva már riasztották is a mentőket, ugyanis a lány kiuzuhant a hotel egyik hatodik emeleti szobájának ablakából.

Az orosz modell csodával határos módon túlélte a több mint 20 méteres zuhanást.Forrás:facebook

Ekaterinát, aki legalább 20 métert zuhant, súlyos sérülésekkel, a többi között gerinctöréssel szállították az egyik dubaji kórházba. Az orvosok szerint kész csoda, hogy túlélte az esést, és mivel óriási "szerencséjére" nem sérült a gerincvelő, hónapok múlva ismét lábra, esetleg kifutóra állhat. 

A majdnem végzetes lépésre az amerikai üzletember kényszerítette. Az a perverz alak késsel a kezében szexre akarta kényszeríteni. Kátya az életét és a méltóságát próbálta menteni azzal, hogy kiugrott a 6-dik emeletről. Egyelőre sajnos meg sem tud mozdulni, de az orvosok szerint fel fog épülni, és újra járni fog

- számolt be az előzményekről Ekaterina barátnője, Irina Grossman.

Az amerikai férfit az eset után pár órával a dubaji repülőtéren őrizetbe vették.

Amennyiben beigazolódnak az Irina által is említett vádak, úgy minimum 15 évre rácsok mögé kerül az Egyesült Arab Emírségekben.