Soros szervezetei Algéria kormányát is kritizálják, mivel az hazaküldi a migránsokat

Soros György SZEMÉLY Foglalkozás üzletember elnök FOTÓ ÁLTALÁNOS konferencia TÁRGY MŰSZAKI ESZKÖZ mikrofon SZELLEMI TEVÉKENYSÉG beszél MOZOG gesztikulál Brüsszel, 2014. november 7.
Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fun
Brüsszel, 2014. november 7. Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke beszél a Jó reggelt Európa – Most vagy soha elnevezésű konferencián Brüsszelben 2014. november 7-én. (MTI/EPA/Julien Warnand)
Vágólapra másolva!
Az algériai kormány 2015-től napjainkig 27 ezer fekete-afrikai illegális bevándorlót telepített haza, és Soros György migránssimogató álcivil szervezeteinek a durva kritikája ellenére folytatni fogják ezt a jövőben is.
Vágólapra másolva!

Algéria a Magreb régión belül a stabilitás szigete.

Az elmúlt három évben viszont az illegális bevándorlás következtében a tranzitország szerepét töltötte be Fekete-Afrika és Olaszország között

– írja a Daily Mail a Reuters brit hírügynökségre hivatkozva.

Soros György Algériát is el akarja árasztani migránsokkal. Forrás: MTI/EPA/Julien Warnand

Az ország kormánya azonban időben lépett és már 2015-től megkezdte a nagyrészt Nigerből, Maliból és Csádból származó migránsok hazatelepítését a nemzetközi szervezetek sivalkodása ellenére.

Algéria belügyminisztere,

Nouredine Bedoui most bejelentette, hogy az elmúlt három évben 27 ezer illegális bevándorlót küldtek vissza a származási országukba.

A belügyminiszter szerint ezt a jövőben is folytatni kívánják, az embercsempészek elleni fellépést pedig fokozni fogják.

Nouredine Bedoui kijelentései után néhány órával a

Soros György által kitartott migránssimogató álcivil szervezetek, a Human Rights Watch és az Amnesty International munkatársai nagyon durva kritikával illették az észak-afrikai ország kormányát.

Nouredine Bedoui, Algéria belügyminisztere Forrás: AFP/Ryad Kramdi

A bevándorláspárti spekuláns emberei azt követelik, hogy Algéria állítsa le a migránsok hazatelepítését,

amit ők vérlázító módon deportálásnak hazudnak.