Fiatalkorú migránsok terrorja Párizs utcáin

Hussein K., Freiburg, gyilkosság, migráns
Hussein K (2nd R), who is accused of raping and killing a young woman in October 2016, is being escorted to a court room prior to the expected proclamation of sentence at the regional court in Freiburg, southern Germany, on March 22, 2018. The asylum seeker claiming to be from Afghanistan faces his verdict for the rape and murder of a student that fuelled a backlash against a mass migrant influx. / AFP PHOTO / THOMAS KIENZLE / GERMAN COURT REQUESTS THAT THE FACES OF THE DEFENDANT AND OF JUDICIAL OFFICERS MUST BE MADE UNRECOGNISABLES
Vágólapra másolva!
Egekben a migránsbűnözés Franciaországban. Párizs egyik negyedében a nők már az utcára sem mernek kimenni. A francia fővárosban migránsok legutóbb egy 85 éves holokauszt-túlélőt gyilkoltak meg a saját lakásában. Egy hete pedig terrorcselekmény és túszdráma borzolta a kedélyeket 
Vágólapra másolva!

Párizsban tucatnyi fiatalkorú migráns támadta meg a járókelőket a belvárosban, a Barbés metrómegálló környékén a Pigalle negyed közelében – írta a Le Parisien. A fiatal marokkóiak nyíltan kábítószereznek az utcákon. A nők arról panaszkodnak, hogy már ki sem tudnak menni az utcára.

Mint arról korábban beszámoltunk, késsel, csavarhúzóval és baseballütőkkel véletlenszerűen támadtak a 20-21 éves migránsok az utcán az emberekre Amiens városában, Franciaországban. Részegek voltak, és véletlenszerűen választották ki áldozataikat.

Egekben a migránsbűnözés Franciaországban Forrás: AFP/Thomas Kienzle

Terrorizmus és antiszemita támadás

A francia állam teljes tehetetlenségét mutatja a bűnöző migránsokkal szemben a 85 éves, holokauszttúlélő francia asszony meggyilkolása.

Ketten ölték meg, mindketten migránsok.

Aki segített, az hajléktalan, aki feltehetően az értelmi szerzője volt a gyilkosságnak, az idős asszony szomszédja. Kiderült: a szomszéd migráns korábban megerőszakolta az idős asszony ápolónőjének 12 éves kislányát, börtönbe került, de másfél év után, egyes feltevések szerint bizonyítékok hiányában, kiengedték. Éppen a napokban, a Le Figaro szerint egy nappal a gyilkosság előtt.

A legnagyobb vihart pedig a legutóbbi terrortámadás és túszdráma okozta Franciaországban.