Muszlim migráns követte el az év legszörnyűbb antiszemita bűncselekményét

Vágólapra másolva!
Az év legszörnyűbb antiszemita bűncselekményét az Ohio állambeli Cincinnati egyik éttermében követte el egy muszlim migráns.
Vágólapra másolva!

Izmir Koch, a muszlim migráns, akinek korábban meggyűlt már a baja a törvénnyel, azt kérdezte az étteremben a vendégektől, van-e köztük zsidó.

Amikor egy férfi azt mondta, ő az, Izmir hirtelen rátámadt.

Leütötte, amitől a férfi a földre került. Izmirnek ez nem volt elég, nem hagyta békén.

Rugdosni kezdte az étterem padlóján magatehetetlenül fekvő áldozatát,

akit végül bordasérülésekkel és betört szemgödörcsonttal vittek kórházba - írta meg a Frontpagmag.

A migráns korábban is követett már el erőszakos bűncselekményeket. 2016-ban kamionos vállalkozásának egyik volt alkalmazottja felkereste, hogy beszedje a pénzt, amivel Izmir tartozott neki. Az antiszemita migráns rokonaival és társaival együtt egyszerűen rátámadt. Izmir és Boris Koch, Sevil Shakmanov és Mustafa Shakmanov

pajszerral, boxerrel és baseballütővel ütötte-verte a férfit, akinél kés volt, és nem hagyta magát.

Egy hónappal az étteremi támadás után ebben az ügyben bűnösnek találták a török migránst, aki Borissal és Muraddal együtt még a Szovjetunióból települt át az Egyesült Államokba. Annak ellenére, hogy a cincinnatibeli éttermi támadás volt 2018 legrosszabb antiszemita bűncselekménye, legalábbis eddig, a Fehér Házat antiszimetizmussal vádoló média elhallgatta az ügyet, és az aktivistákat sem mozgatta meg a rasszizmus.

Miért hallgatnak a migránsok támadásáról?

Pár évvel ezelőtt a helyi média fennhangon hirdette, hogy milyen jó, hogy Daytonba költöztek a muszlimok.

Folyamatosan a migránsok betelepedésének pozitív hatását harsogták.

Nem telt el sok idő, és máris jelentkeztek az első problémák. A muszlim migránsok betelepülésének előnyeit hamar elhalványította, hogy az új lakók, a muszlim migránsok erőszakosak, akik attól sem rettennek vissza, hogy

zsidókra támadjanak pusztán gyűlöletből.

Az amerikai aktivista szervezetek mégsem beszélnek erről, mert egyszerűen nem illik a profiljukba - magyarázza a Frontpagmag. Ahogy azok a baloldali zsidó szervezetek sem, amelyek éppen a muszlim migránsokkal támadják Trump elnök bevándorlásellenes politikáját. Annak ellenére nem, hogy 2018 legszörnyűbb antiszemita gyűlölet-bűncselekményét egy olyan vallás tagja követte el, amelynek

vezetői dicsérik a holokausztot,

és végleges apokaliptikus konfliktust hirdettek a muszlimok és a zsidók között.

A muszlim migránsok nagy része antiszemita

Egy brit felmérés szerint az antiszemitizmus a muszlimok körében kétszer-négyszer nagyobb, mint az átlag lakosság körében. Egy német felmérésből pedig az derült ki, hogy a muszlim migránsok több mint 50%-a antiszemita. Egy osztrák felmérés alapján pedig ma már az is egyértelmű, hogy a zsidógyűlölet a fiatal muszlimoknál nagyon magas.

Ez az arány az Egyesült Államokban 34%. Izmir Kochnak most egy szövetségi bíróságon kell felelnie a gyűlöletes támadás miatt.