A pakisztáni férfi menedékkérelmét már hat éve elutasították, de ennek ellenére Németországban maradhatott. Azért gyilkolta meg a kétéves kislányát, hogy bosszút álljon a feleségén, mert az feljelentette családon belüli erőszakért. Akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

A most 34 éves pakisztáni migráns, Sohail A. 2011 decemberében érkezett Németországba. Ott menedékkérelmet nyújtott be, de a német hatóságok 2012 júliusában elutasították a kérelmét. Ennek ellenére nem toloncolták ki, így Hamburgban maradhatott – írja a Daily Mail.

Később feleségül vett egy szintén pakisztáni nőt, Lubnát, akitől két gyereke született, egy fiú és egy lány.

Sohail rendszeresen verte a feleségét, ezért az egyik incidens után tavaly októberben Lubna feljelentést tett a rendőrségen családon belüli erőszak vádjával.

Miután a feleség elment a rendőrségre, a migráns dührohamot kapott, és egy konyhakéssel elvágta a kétéves kislányuk, Ayesha torkát.

A bíróság mostani jelentése szerint a gyilkosság olyan brutális volt, hogy az lefejezésnek minősül.Miután a nő visszatért a lakásba több rendőr társaságában, csak a halott kislányt és a fiút találta otthon, Sohailt nem.

A német hatóságok nyomozni kezdtek, majd európai elfogató parancsot adtak ki a migráns ellen, akit egy hét múlva találtak meg Spanyolországban, Baszkföldön.

A spanyolok később kiadták őt Németországnak.

A gyilkos illegális bevándorló pere most kezdődött meg Hamburgban.A migráns akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat.