Az iskolai zaklatás mindennapos probléma, a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni egymással. Az áldozatok pedig nem mernek a tanárokhoz vagy a szülőkhöz fordulni, mert egyrészt félnek a megtorlástól, másrészt nem akarják felvállalni a „lúzer" szerepét. Most egy tízéves kislány az internet nyilvánosságát hívta segítségül.

Cassidy Slater USA Pennsylvania államában, Scrantonban él. Most negyedik osztályos, de már elsős kora óta osztálytársai agressziójának rendszeres célpontja. Megütik, meghúzzák a haját. Kiközösítik: nem hajlandók vele egy asztalnál ebédelni. Volt, hogy elvették a pénztárcáját és beleköptek. Cassidy végül nem bírta tovább, egy videót tett fel a Facebook-oldalára, hogy az egész világnak elpanaszolja szenvedéseit.

Nagyon hamar sokan lájkolták és megosztották. Valahogyan Hugh Jackmanhez is eljutott, és a népszerű színész nemcsak megosztotta a videót, de biztató szavakat is írt a kislánynak. Ennek köszönhetően Cassidy Slater segítségkérése 2,7 millió megtekintésnél tart. A Fox News tudósítása szerint a kislány apja azóta már találkozott is az iskola igazgatójával, hogy közösen találjanak megoldást a problémára.