Halálra zúzott egy autóülés egy tinédzsert

2018.04.14. 12:29

Holtan találták meg a rendőrök a 16 éves amerikai fiút egy iskola parkolójában.

Cincinnati város hatóságai most azt nyomozzák, hogy hogyan történhetett az eset - írja a Sky News. A fiú testét hat órával azután találták meg, miután még az utolsó erejével felhívta a segélyhívót.

A tenisz felszereléséért nyúlt a hátsó ülésre a 2004-es Honda Odyssey típusú autójában, amikor az ülés átfordult, és lenyomta a fiút.

A fiút szülei találták meg elsőkéntForrás: Cincinnati Police Department

A fiú kedden a délutáni órákban hívta a segélyhívót, és azt mondta, nagyon nagy szüksége van a segítségre. Azonban nem hallotta rendesen a diszpécser kérdéseit, és mikor visszahívták, csak az üzenetrögzítő jelentkezett.

A járőrök folyamatosan vizsgálták a területet, de nem találtak senkit, akinek segítségre lenne szüksége.

A fiú újra felhívta a segélyhívót, és azt mondta, hogy ez nem egy vicc, mindjárt meghal.Mondják meg anyukámnak, hogy szeretem, ha meghalok - tette hozzá a fiú a hívás során.

A helyi rendőrkapitány szerint valami hiba történhetett, ugyanis a diszpécser megkapta a kocsi leírását, azonban az nem jutott el a járőrökhöz.

Csak akkor derült ki, hogy ki kerülhetett bajba, mikor a fiú szülei megtudták, hogy a tinédzser nem ment el a teniszmeccsére.

A szülők egy applikációval beazonosították, hogy hol lehet a fiuk. Mire odaértek a nyitott kocsihoz, a fiú már nem volt magánál, és mire megérkeztek a rendőrök, már nem tudtak segíteni rajta.

A Honda közölte, hogy ennél a modellnél sosem történt az ülésekkel kapcsolatos visszahívás. A cég szóvivője közölte, együtt éreznek a családdal, de ők is értetlenül állnak az eset előtt.

Az iskolatársait és tanárait is teljesen lesújtotta a fiú halálhíre. Mindig feldobta az osztály hangulatát - mondta az egyik osztálytársa.