Egy migráns "feleségül vett" egy lányt, hogy szexelhessen vele

2018.04.23. 10:39

Elítélt egy svájci bíróság egy tunéziai migránst, mert megrontott és iszlám szokásoknak megfelelően „feleségül vett" egy 15 éves lányt Ramadán idején. A férfiról kiderült, hogy verte az előző házasságából származó gyerekét. Öt év felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

A tunéziai migráns munkanélküliként élt Svájcban. 2016-ban, miután elvált a feleségétől elkezdett találkozgatni egy akkor 15 éves helyi lánnyal, akit a Ramadán idején a muzulmán törvényeknek megfelelően úgymond

feleségül is vett egy mecsetben, saját bevallása szerint azért, hogy szexelhessen vele.

Gyerek, nem mennyasszony.Forrás:# childnotbride

A férfit nemrég állították bíróság elé, és ott azt vallotta, hogy a lány 19 évesnek mondta magát - írja a Breitbart

A lány az esküvő előtt áttért az iszlám vallásra. 

Svájcban legálisan csak 18 éves kortól lehet házasodni. A "házasság" után néhány hétre a migráns egyedül visszatért Tunéziába.

Közben a lány szülei megtudták, hogy a férfi feleségül vette a gyereküket, ezért feljelentették azt a rendőrségen. Miután a migráns visszament Svájcba, kijelentette, hogy az új felesége hűtlen volt hozzá, és már nem is akar vele házasságban élni.

A rendőrségi feljelentés után kiderült az is, hogy a férfi verte az előző házasságából származó 5 éves gyerekét.A migránst a bíróság most 5 év felfüggesztett börtönbüntetésre és 12 ezer svájci frank megfizetésére kötelezte.