Egy angol férfi egy kővel és egy fémrúddal agyonverte barátnőjét, majd a testét is feldarabolta.

A 33 éves férfi közös cornwalli lakásukban végzett párjával - írja a BBC News. A nőt eltűntként keresték. A barátja állítólag azt állította, hogy külföldre ment.

A helyi ügyész szerint a férfi a nő bizonyos testrészeit lehúzta a vécén, és négy hónapig élt a lakásban a vértócsák között. Hozzátette, hogy megtalálták a nő vérét a fegyvernek használt tárgyakon.

A férfi a bíróságon nem vallotta bűnösnek magát a gyilkosságban. 

Az ügyészség szerint senki sem tudta, hogy mi történt a nővel, egészen tavaly májusig. A férfi ekkor felhívta családtagjait, hogy egy test van a lakásban, amit ő feldarabolt, zsákokba tett, és lehúzott a vécén. A családja értesítette a rendőrséget.

Az egyik kiérkező rendőrjárőrnek, a férfi beismerte, hogy mit tett. A pár a bírósági jelentések szerint évek óta együtt élt. A hatóságok  tudomása szerint zűrzavaros életet éltek, mindketten illegállis drogokat használtak.

A férfi több üzenetet is küldött családjának. Az egyiket közösségi oldalán még a telefonhívását megelőzően. Azt írta, hogy várja az ítélet napját.

Az ügyész kiemelte, hogy a férfi a fegyvereket sem próbálta eltüntetni, azok is ott hevertek a lakásban, ahol véresek voltak a falak, a padló, és az ágy matraca is.

A férfi tárgyalása tovább folytatódik.