Megölte a sámánt, ezért halálra lincseltek egy kanadai férfit Peruban

Kanadai férfit gyanúsítottak a sámán halálával, Peru
Vágólapra másolva!
A kanadai férfi régi, rituális gyógyítást ment tanulni a dél-amerikai országba, ahol egész komoly üzletág épült a halocinogénekkel való gyógyításra. A sámánokkal az ember az Amazonas erdeiben találkozhat, ahol különböző nővényekből készűlt főzetett itatnak meg a gyógyulni vágyókkal. A főzetet Ayahuascanak hívják és erősen pszichoaktív szer.
Vágólapra másolva!

Sebastian Woodroffe testét egy névtelen sírban találták meg még vasárnap, a perui Ucayali régióban, ami az amazonasi erdőben van. A negyvenegyéves férfit azt követően ölték meg a helyiek, hogy a rendőrök szerint Woodroffe lelőtte a falu sámánját - írja a Fox News.

Kanadai férfit gyanúsítottak a sámán halálával, Peru Forrás: Facebook



A nyomozás a kanadai férfi után akkor indult meg, miután egy telefonnal készített vidófelvételen látszik, ahogy a falu népe üti-veri, rugdossa a férfit.

A felvételekből az is kiderűl, a férfi könyörgött, hogy bocsássanak meg neki és hagyják életben, miközben a nádfedeles házak között vonszolják a földön.

Olivia Arevalót, a Shipibo-Konibo törzs sámánát otthonában találták meg holtan. Két lövés nyomát találtak a testén és Woodroffe-ot vádolták a nő meggyilkolásával.

Forrás: Youtube/Temple of the Way of Light


A kanadi férfit még aznap megölték a helyiek mikor sámánuk és spirituális vezetőjük meghalt.


- nyilatkozta egy helyi lakos a sajtónak.

- mondta egy másik falubéli.

A kanadai férfi 2016-ban érkezett a kis amazonasi faluba. Kifejezetten ettől a törzstől akart tanulni a hallucinogénekkel való gyógyítást, és erre építeni majdani karrierjét.

A növényi gyógymódok sokkal mélyebbre vezetnek, mint azt mi ismerjük, nem csak arról van szó, hogy hallucinációkat okoz, ez sokkal több ennél - írta egy korábbi posztjában.