Az európaiak szerint nem működik a migránsok integrációja

kerítés
A member of the Spanish Guardia Civil climbs as would-be immigrants stand atop a boarder fence separating Morocco from the north African Spanish enclave of Melilla on October 22, 2014, following a morning assault on the boarder in an attempt to cross into Spain. The flow of migrants scrambling to reach Spain's north African territory Melilla is at double the rate of last year, an official said on October 21 as he defended police after a video showed abuse by border guards. The head of the Spanish government delegation in the territory, Abdelmalik El Barkani, said the number of attempts by desperate migrants to scale the seven-metre (23-foot), triple-layer fence separating Melilla from Morocco has surged in 2014. AFP PHOTO/ BLASCO AVELLANEDA
Vágólapra másolva!
Az Európai Bizottság felmérése szerint a bevándorlók beilleszkedése többségében sikertelen volt az EU kulcsfontosságú tagállamaiban – írja a Westmonster. Egész pontosan: a németek 63, a svédek 73, a franciák 64 és az olaszok 63 százaléka gondolja ezt. Itt az újabb példa, hogy az európai elit döbbenetes módon elszakadt a kontinens polgárainak gondoltvilágától. A lap szerint a felmérés kalapácsütést jelent a nyílt társadalom ideológiájára.
Vágólapra másolva!

A felmérés szerint

Németországban az emberek mindössze 31%-a gondolja azt, hogy az integráció sikeres, míg 63 százalékuk sikertelennek tartja.

Svédországban még rosszabbak ezek a mutatók – a svédek csupán 24%-a látja úgy, hogy működik a folyamat, 73% ellenkező véleményen van.

A totálisan bevándorláspárti Emmanuel Macron Franciaországában pedig az emberek 64 százaléka szerint sikertelen a bevándorlók beilleszkedése. Olaszországban is hasonló a helyzet, az emberek itt sem gondolják azt, hogy sikeres lenne az integráció, egész pontosan az olaszok 63%-a.

Forrás: Westmonster

Nagy-Britannia valamivel pozitívabban viszonyul a kérdéshez, de még itt is az emberek 36%-a szerint nem működik a migránsok beilleszkedése, ami jelentős szám.

A Westmonster szerint a felmérés kalapácsütést jelen a nyílt társadalom ideológiájára, az európai emberek érzékelik a valóságot.

– teszi fel a lap a kérdést a cikk végén.