Nem tetszik a migránsoknak, hogy ki kell takarítaniuk a WC-t

Vágólapra másolva!
Egy hollandiai menekülttáborban elegük lett az áldatlan állapotokból a vezetőknek, és elrendelték, hogy a migránsoknak maguk után ki kell takarítaniuk a WC-ket. Az új rendszabály bevezetése nagy felháborodást okozott, egyesek szerint a szíriai börtönökben is jobb a helyzet, mint a menekülttáborban. 
Vágólapra másolva!

Elégedetlenek a hollandiai migránsok, mivel egy új intézkedés szerint ki kell takarítaniuk maguk után a WC-t. Azt állítják, hogy még a szíriai börtönökben is jobb volt nekik - írta a Voice of Europe. Az alkmaari befogadó tábor vezetője szerint "nevelési" céllal vezették be többek között a WC-tisztítás szabályait is, hátha ettől javulnak majd a dolgok.

A migránsoknak maguk után is ki kell takarítaniuk Forrás: Voice of Europe

A migránsok körében az is kiverte a biztosítékot, hogy mostantól kezdve kulcsrendszer érvényesül a mellékhelységek használatában. Ez az jelenti, hogy mindenki csak a saját körletében lévő fürdőhelységeket használhatja. Ahmed, egy táborban élő migráns szerint ez egy diktatórikus döntés volt. A legutóbbi két évben 32 ezer migránst fogadott be Hollandia főként Szíriából és Eritreából.