Kedden éjszaka a 20 éves Polly Rogers menet közben kiesett egy busz ablakából, az úttestre zuhanva két arra haladó autó is sérüléseket okozott neki. Ezek olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt. Az egyetemistákból álló baráti társaság egy partibuszt bérelt, és elég sok alkoholt fogyasztott.

Polly Rogers a Charlotte-i Egyetem hallgatója volt az USA Észak-Karolina államában, aktív közösségi életet élt, nyitott, segítőkész embernek ismerték meg diáktársai, akiket teljesen letaglózott értelmetlen halála. Az egyetemistákból álló társaság egy partibuszt bérelt, a járműben már elég oldott volt a hangulat, amikor este fél 11 körül egy útkereszteződésben a sofőr azt hallotta, hogy mindenki kiabál: azonnal álljon meg. Polly Rogers egyelőre tisztázatlan körülmények között kiesett a busz ablakából, ahogy az úttestre zuhant, két autó is átgázolt rajta, azonnal meghalt.

Polly RogersForrás: GoFundMe

A Fox News-nak nyilatkozó Vic Rabb, a partibuszt üzemeltető cég tulajdonosa elmondta, hogy tizenhárom év alatt még soha nem volt ilyen esetük. Sem a cég, sem a sofőr nem követett el hibát. Valaki az utasok közül az erre szolgáló kalapáccsal beleütött a vészkijáratként szolgáló ablakba. Diáktársai az interneten gyűjtést indítottak Polly Rogers temetésének költségeire.