Lezuhant a menyasszony egy helikopterrel, de oltár elé állt - videó

2018.05.08. 13:46

Ez az eset is mutatja, hogy egy esküvő milyen fontos pillanat egy nő életében. Egy brazil menyasszony azután is az oltár elé állt, hogy nem sokkal a szertartás előtt lezuhant az esküvői helikopter, amin ő is utazott.

A helikopter a menyasszonyt és még két másik utast, egy kisgyereket és egy fotóst szállított a menyegző helyszínére - írja az Independent.

A menyasszony egyszerűen kisétált a roncsok közülForrás: YouTube

A gép egy szőlőbirtokon zuhant le a brazíliai Vinhedo településen. A násznép már várta az érkező menyasszonyt, azonban óriási pánik tört ki, mikor a földre zuhant a helikopter.

 Az egyik vendég elmondása szerint a pilóta valahogy elveszthette az uralmat a gép felett, és ezért  csapódott a földbe. A lángoló roncsból a menyasszony sértetlenül szállt ki.

A pilóta, a gyerek és a fotós kisebb sérüléseket szenvedett.

Tavaly egy brazil nő meghalt, mikor az esküvőjére tartó helikopter lezuhant. A szintén a gépen lévő testvére, a fotós és a pilóta is belehalt a zuhanásba. A férj nem is tudta, hogy mi történt, az esküvő helyszínén, egy futballpályán várta szerelmét.

Egy szívmelengető sztori is köztudatba került az elmúlt napokban, mikor egy afrikai nő, akinek egy krokodil letépte a karját, pár nappal a támadás után örök hűséget esküdött párjának.