A természetben nem az ember az úr. Van, aki azonban így is bemerészkedik a vadállatok közé. A végeredmény vérfagyasztó tud lenni. Nézegesse videóválogatásunkat.

Egy vaddisznó támadott meg egy 66 éves férfit, aki belehalt a támadásba. A felesége, aki szintén a helyszínen volt, súlyosan megsérült. Az eset Kínában történt. 

A felvételen az látszik, ahogy egy oroszlán elkapja gondozóját, és bevonszolja magához az elkerített részre. Az esetnek csak azért nem lett tragédia a vége, mert valaki a parkban a levegőbe lőtt a fegyverével, amitől az oroszlán megijedt és elszaladt. A férfi túlélte a támadást.

Egy szafarin támadt rá egy nőre egy tigris, mikor az kiszállt az autójából. Igaz, azt senki sem értette, miért szállt ki a kocsijából a szafari közepén ott, ahol tigrisek vannak. A nőt halálra marcangolta az állat.

Egy indiai kis faluban támadt meg egy leopárd egy helybéli férfit. A férfi súlyosan megsérült.

Egy szarvas védte meg magát a vadásszal szemben az erdőben. Egy kenguru ügyességével bokszolja le a férfit, aki végül a földre kerül. 

Ez nem Alfred Hitchcock méltán híres és sikeres filmje, a Madarak. Ez a való élet, amint madarak támadnak ártatlan emberekre.