Kamera rögzítette, ahogy egy angyal lebegett egy teherautó felett

2018.05.16. 16:30

Különleges történetet osztanak meg emberek tömegei a Facebookon. Ennek oka, hogy egy michigani ember azt állítja, hogy a mozgásérzékelős kamerája rögzített egy angyalt, ahogy az a teherautója felett lebegett.

Érdekes történetről számolt be a Fox News. Az oldal szerint ugyanis sikerült egy angyalt (vagy egy annak látszó valamit) lekameráznia egy tűzoltónak.

Glen Thorman, East Jordan tűzoltóparancsnoka azt mondta, megdöbbent, amikor meglátta, hogy mi lebeg a kamerája felvételén. Felkiáltott: Ez egy angyal! - nyilatkozta a WPBN-TV-nek.

Alig vártam, hogy elküldjem a feleségemnek, hogy küldje el Deneill lelkésznek. Van egy angyalunk, a kamera egy angyalt rögzített.

Ez egy angyal! - kiáltott fel Glen Thorman, amikor meglátta a felvételtForrás: Jordan Rivers/Facebook

Deneille Moes, East Jordan lelkésze azt mondta, hogy elment Tormanhoz, aki megmutatta neki a felvételt. Hűha, ez egy angyal - mondta akkor a lelkész. Nem volt kétséges, hogy amit látunk, az természetfeletti.

Joe Clark, a Glass Lakes fotósa a WPBN-TV-nek azt nyilatkozta, hogy nehéz megmondani, hogy a képen mi látszik valójában, lehet akár egy lepke is.

Az első fotón feltétlenül lepke alakú - mondta Joe Clark. De úgy is értelmezhető, hogy szárnyak és egy fej látható. Mivel nincsen egyértelműen a fókuszpontban, nehezen értelmezhető.

Attól függetlenül, hogy angyal vagy csupán egy lepke látható a felvételen, Jordan Rivers eredeti Facebook-posztját már közel ezerötszázan megosztották.