A borzalmak házára találtak rá az amerikai rendőrök. Két gyereket brutális körülmények közt neveltek a szülei.

Egy amerikai pár megdöbbentő körülmények között tartotta két gyerekét. Amikor a rendőrök rátaláltak a gyerekekre, azok teste rovarcsípésekkel volt tele. A házban mindenfelé állati ürülék, kukacokkal teli szemét, és alultáplált állatok fogadták őket - írja a Fox News.

A gyerekeik nem fürödtek és szeméthalmon aludtakForrás: J. Reuben Long Detention Center

A helyszínen macska vizelet szaga is megcsapta a rendőröket.

A pár nemcsak a gyerekeit tartotta kegyetlen körülmények között, ugyanis a rendőrök több, szörnyű állapotban lévő állatot is találtak.

Egy mókust, egy pitbullt, és egy macskát is kimenekítettek az otthonnak nem nevezhető házból. A macska fején egy súlyos, elfertőződött seb volt.

A gyerekeken található csípéseket ágyi poloskák és bolhák okozták. A két kicsi nagyon koszos volt, valószínűleg szinte alig fürödtek, de ez nem meglepő, mivel a fürdőszobát is ellepték a pókok.

A két kisgyerek mocskos ruhákon és a szeméthalmon aludt. A rendőrök azonnal orvosi segítséget kértek nekik. A nő arra kérdésre, miért nevelte ilyen körülmények közt a gyerekeket, azt válaszolta, hogy nem volt kedve takarítani, mert fáradt volt. A család tavaly október óta élhetett így.

A 43 éves anya és a 22 éves barátja ellen vádat emeltek a gyerekek veszélyeztetéséért és az állatok nem megfelelő tartásáért. A gyerekeiket védőőrizet alá helyezték.