Szexuális zaklatással vádolják a tízgyerekes kaliforniai apát

Vágólapra másolva!
Hiába vallották ártatlannak magukat, letartóztatásba került Jonathan Allen és Ina Rogers a Kalifornia állambeli Fairfieldben. Összesen tíz gyerekük van: a legfiatalabb négy hónapos, a legidősebb tizenkét éves. Azzal vádolják őket, hogy gyerekeiket elhanyagolták, bántalmazták és kínozták.
Vágólapra másolva!

A Fox News tudósítása szerint kiérkező rendőrök megdöbbentő állapotokat tapasztaltak március 31-én egy kaliforniai házban. Mindent szemét, állati és emberi ürülék borított, rothadó ételeket is találtak. A házban élő tíz gyerek közül a legidősebb, egy tizenkét éves lány értesítette a rendőrséget, mert már nem bírta tovább a szenvedéseket. A gyerekek rendkívül elhanyagolt állapotban voltak, és a rajtuk található sérülések arra utaltak, hogy rendszeresen bántalmazzák, sőt kínozzák őket.

Jonathan Allen Forrás: Solano megyei rendőrség

A csütörtöki nap folyamán sor került a vádemelésre az ügyben. A 29 éves Jonathan Allent kilencrendbeli kiskorú veszélyeztetésével, hétrendbeli kínzással és négyrendbeli szexuális zaklatással vádolják. A 31 éves Ina Rogers ellen a vád tíz kiskorú veszélyeztetése és kilenc kiskorú bántalmazása.

Ina Rogers Forrás: Solano megyei rendőrség

Mindkét vádlott ártatlannak vallotta magát, szerintük eleget tettek szülői kötelezettségeiknek. A bíróság az óvadék összegét Jonathan Allen esetében 5,2 millió, Ina Rogers esetében 495 000 dollárban határozta meg.