Megölte a nevelt lányát egy férfi, mert a saját fia megerőszakolta

2018.05.25. 12:00

Szörnyű titkot őrzött egy ausztrál család. Brutálisan megölte a családfő a nevelt lányukat egy feltételezés miatt, hogy ezzel saját fiát megvédje.

Megölt egy ausztrál kislányt a nevelőapja, mivel arra gyanakodott, hogy a saját fiától terhes lett. A férfit most gyilkosságért elítélték - írja a BBC News.

A család hónapokig őrizte sötét titkátForrás: Facebook

A férfi megtudta, hogy lányát a tinédzser fia szexuálisan zaklatta. Ezután a táncórájáról hazaérő 12 éves kislányt megölte, és a meztelen testét a folyópartra dobta, majd pedig bejelentette a lány eltűnését. A kislány testét egy hét múlva találták meg. A test már addigra annyira szétbomlott, hogy még az áldozat nemét is csak nehezen tudták megállapítani a hatóságok. A fejen súlyos sérüléseket találtak.

A család sötét titkához végül egy ismeretlen informátor vezette el a rendőröket, aki elmondta, hogy a család egyik fia zaklatta a kislányt, aki valószínűleg terhes lett tőle. A család hónapokig őrizte a titkot. Mindannyiukat börtönbüntetésre ítélték, de az apa a gyilkosságért életfogytiglanit kapott.

A tárgyaláson a kislány biológiai anyja is megjelent, aki korábban lemondott a lány neveléséről. A kislány még tavaly novemberi temetésére 600 ember ment el, a gyilkos nevelőapa is a koporsóvivők között volt.