Globális migránsbefogadó kampányt hirdet a sorosista Amnesty International

Police is blocking migrants trying to march towards the Greek-FYROM borders  Greece REFUGEE Migrant Migrants Emigration MIGRATION Asylum Seekers Greek Thessaloniki Salonica Salonika Idomeni Selanik Salonico refugees crisis EUROPE EUROPEAN eu Iraq Syria Pa
About 300 refugees and migrants tried to march to the Greek-FYROM borders and the area of Idomeni on 16 November 2017. The asylum-seekers tried to get to the borders to follow the Balkan route and get to the European countries. Some of them demanded to reunite with their families that are already settled in North-West European countries. The march was organized through social media among the refugees with the support of solidarity-leftists group. A group of migrants arrived also from Athens. Police blocked them before the train station in the city center and offered them hospitality to camps to pass the night. The marchers after police's denial to continue their walk, sat down and protested for a while. Most of the people were from Iraq, Syria, Pakistan, Afghanistan, Palestine and African countries. Just before midnight, refugees abandoned their mission and returned to their homes. A few of them stayed during the night in Aristotle square. (Photo by Nicolas Economou/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Soros György által kitartott, Amnesty International nevű, bevándorláspárti álcivil szervezet legalizálni akarja az illegális bevándorlást, amit emberi jognak nevez, ezért azt mindenki számára engedélyezné. Ennek elérése érdekében globális kampányt hirdetnek „I welcome” néven.
Vágólapra másolva!

Konkrétan le is írják, hogy azt szeretnék, ha minél többen csatlakoznának az „I welcome” kampányhoz.

Majd nyíltan deklarálják, hogy

Migránsok Forrás: AFP

Az Amnesty International kilenc pontban szedte össze a szélsőségesen bevándorláspárti javaslatait, hozzáteszik: mielőbb fel kellene gyorsítani az áttelepítési programokat.

„Természetesen” a nemzetbiztonsági kockázatokkal, a terrorizmus kérdésével és az iszlám radikalizáció veszélyeivel egyik pont sem foglalkozik:

  1. Engedélyezzék a menedékjoghoz való hozzáférést a migránsoknak. Mindenki számára lehetővé kell tenni, hogy menedéket kérjen egy másik országban, mert ez emberi jog. A sorosisták azt is kifogásolják, hogy a bevándorlók azon részét, akik nem jogosultak védelemre, visszaküldik a származási országukba, ahol szerintük veszély fenyegeti az életüket.
  2. A migránsok szponzorálása: néhány ország lehetővé teszi, hogy különböző csoportok pénzt gyűjtsenek annak érdekében, hogy migránsokat hozhassanak be az országukba, és segítsék a letelepedésüket. Szerintük az 1970-es évek óta közel 300 000 ember jött ilyen úton a szélsőségesen liberális Kanadába.
  3. Családegyesítés: engedélyezni kell a közelebbi családtagoknak a családegyesítést, amit a befogadó országok kormányai kell segítsenek, „természetesen” közpénzből.
  4. Adjon orvosi vízumot a migránsoknak, vagyis az őshonos adófizetők pénzéből szállítsák őket valamelyik fejlett országba, majd ott részesüljenek kezelésben. Az Amnesty leírja, hogy az Egyesült Államokba havonta átlagosan 200 migránst hoztak be gyógykezelés céljából, de „sajnos” Donald Trump elnök 2017 elején megszüntette ezt a programot.
  5. Állítsanak ki a migránsok számára oktatáshoz szükséges vízumot, hogy abba az országba, ahol akarnak – nyilván mások adójából – tanulhassanak.
  6. Azt is szorgalmazzák, hogy a bevándorlókat lássuk el okostelefonokkal és más modern technikai eszközzel annak érdekében, hogy minél könnyebben mozoghassanak.
  7. Segíts az újonnan érkezőknek, az integráció a legfontosabb a menekültek számára. Magyarán: az úgynevezett integráció költségeit a befogadó országok állampolgárai kellene előteremtsék.
  8. Képezzük a már itt lévő migránsokat közpénzből, a többieknek, akik ide akarnak jönni, pedig adjunk ki munkavállaláshoz szükséges vízumokat.
  9. Az utolsó pontban lényegében kimondják, hogy mit is akarnak leginkább: segíteni kell a bevándorlók végleges letelepítését.

Az Amnesty szerint jelenleg körülbelül 1,2 millió migránst kellene globális szinten azonnal befogadni,

de arra csupán 30 állam hajlandó.

Különleges esetben viszont akár

22,3 millió embernek is kellene befogadó országot találni.

Ennek érdekében a kampány legfőbb része, hogy

ezek közül minél több migránst fogadjanak be a tehetősebb államok, amelyek főként Európában találhatók.

A végén az érdeklődőket arra hívják fel, hogy csatlakozzanak hozzájuk a migránsok befogadása érdekében.