A volt modell azt állítja, zaklatta őt Bill Clinton

Bill Clinton Dr.Life Híres színvakok és színtévesztők, akik másképp látják a világot
Vágólapra másolva!
Gennifer Flowers azzal vádolja Bill Clintont, hogy viszonyuk előtt a volt elnök zaklatta őt – írja a Fox News.
Vágólapra másolva!

A színész, modell és énekesnő Gennifer Flowers azzal vádolja Bill Clintont, hogy a volt elnök zaklatta őt, még három hónappal kapcsolatuk kezdete előtt, ami viszont már közös megegyezésen alapult.

Gennifer Flowers Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ron Sachs / Cnp-Photolink

Flowers szerint először 1977-ben találkozott Clintonnal, akkor még riporterként dolgozott.

1998-ban Clinton eskü alatt vallotta be, hogy volt közte és Flowers között szexuális kapcsolat, de tagadta, hogy az több mint egy évtizeden át tartott volna, ahogy azt a nő állítja. Ekkor vádolta meg ugyanis Juanita Broaddrick azzal, hogy a hetvenes években megerőszakolta, Flowers viszont azt állítja, hogy akkor még „Hillaryhez hasonlóan tagadásban voltam, mivel nem akartam elhinni, hogy ilyenre képes lenne az az ember, akit én ismertem. Amikor viszont megismertem Broaddricket, rájöttem, hogy őszinte ember, és nem lenne oka hazudni ilyesmiben. Rá kellett jönnöm, hogy Clinton képes lenne ilyesmire, és meg is tette. Miért ne emelhetnének vádat ellene ugyanúgy, mint Bill Cosby vagy Harvey Weinstein ellen?” Eddig sem a Clinton alapítvány, sem David E. Kendall, a volt elnök ügyvédje nem kommentálta Flowers nyilatkozatát.

Bill Clinton második elnöki ciklusát beárnyékolta a Monica Lewinsky-botrány. Nemcsak az a tény, hogy volt-e bármilyen szexuális kapcsolata a gyakornoklánnyal (kiderült, volt), hanem az, hogy többször is hazudott erről nyilvánosan.