Megunta a krokodil, hogy 10 éve terrorizálja egy terrier - videó

2018.06.07. 17:32

A The Telegraph hozta le a brutális videót arról, ahogy egy krokodil, akit évek óta terrorizált egy terrier, most visszavágott és megette a kutyát.

Ausztráliában egy terrier tíz éven át zaklatott egy krokodilt: mindig visszakergette a vízbe a parton fekvő hüllőt, ami megelégelte a helyzetet.

A megszokottal ellentétben a sósvízi krokodil ahelyett, hogy visszakúszott volna rejtekébe, megragadta a kutyát és magával rángatta a vízbe.

Kai Hansent, a kutya gazdáját nem lepte meg, hogy a ragadozó "azt tette, amit a krokodilok szoktak", nem is hibáztatja, mivel mindig is nagy volt az esélye annak, hogy ez lesz a kutya veszte. A támadásról készült felvételt – amit néhány arra járró készített – viszont inkább nem nézte meg.

Egy krokodilszakértő szerint ez még nem jelenti azt, hogy a hüllőt el kellene altatni, mivel ettől még nem feltétlenül fog emberre is támadni.Ebben az esetben ugyanis a kutya ment túl közel a krokodil fejéhez, amitől az reflexből vágott vissza, gondolkodás nélkül. A kutyát egyébként a gazdája valamiért Buta Szőkének nevezte el.