Ez lesz Harry herceg és Meghan Markle első hivatalos utazása

Meghan MArkle Harry herceg esküvő
WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Prince Harry, Duke of Sussex and The Duchess of Sussex share a kiss after their wedding at St George's Chapel at Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Jane Barlow - WPA Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Bejelentette első hivatalos utazását Harry herceg és felesége, Meghan Markle. A pár követi Harry szüleinek példáját, és abba a két országba látogatnak először, ahová annak idején Károly herceg és Diana ment. 
Vágólapra másolva!

Ősszel lesz az első hivatalos külföldi látogatása Harry hercegnek és feleségének, Meghannek.

Harry herceg szülei, Károly herceg és Diana házastársként először hivatalos útjukra Ausztráliába és Új-Zélandra mentek, most

Harry és Meghan követi a példájukat: először Sydney-be látogatnak el

a sérült katonáknak és veteránoknak megrendezett sportversenyre, az Invictus Gamesre.

Harry herceg és felesége októberben mennek először hivatalos útra Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Harry és Meghan Új-Zélandra is meghívást kaptak az ország kormányától, valamint az

ősszel még a Fidzsi-szigetekre és a Tongai Királyságba is ellátogatnak majd

- közölte a Kensington-palota.

Mind a négy ország tagja a Nemzetközösség nevű szervezetnek, melynek Harry herceg az ifjúsági nagykövete. Nemrég, 2014-ben Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton is ellátogatott Ausztráliába és Új-Zélandra is - írta a BBC.

Ezt a tulajdonságot örökölte Harry herceg az édesanyjától, Diana hercegnétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-ezt-a-tulajdonsagot-orokolte-harry-herceg-az-edesanyjatol-diana-hercegnetol.htmlEzzel nyugtatta meg Harry herceg feleségét, Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180610-ezzel-nyugtatta-meg-harry-herceg-feleseget-meghan-marklet.htmlHarry herceg és Meghan Markle mihamarabb gyermeket akarnakhttp://www.life.hu/csalad/20180607-harry-herceg-es-meghan-markle-mihamarabb-gyermeket-akarnak.html