Juncker: „Nem vagyok részeg, bár inkább az lennék” – videó!

2018.06.22. 14:37

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke nem kis meglepetést okozott az ír parlamentben, amikor anélkül, hogy bárki erről kérdezte volna, azzal állt elő: ő nem részeg, csak isiásza van, de amúgy szívesen lenne inkább részeg.

A brit Express beszámolója alapján elég bizarr módon kezdte meg az ír parlamentben elmondott beszédét Jean-Claude Juncker, amikor is a Brexittel kapcsolatos kérdések megvitatásra Dublinba érkezett – írja a PestiSrácok.

A legmagasabb rangú brüsszeli bürokrata a köszöntőjében elmondta, hogy ő nem részeg, viszont problémák vannak a hátával, mert isiásztól szenved és ezért inkább szívesen lenne részeg.

Az eset azért is érdekes, mert nem ez az első alkalom, hogy bohém életviteléről hírhedt politikus, az alkohollal folytatott szorosabb, már-már szerelmi viszonyára tenne valamiféle utalást. Akár szavakkal, akár szavak nélkül.

Juncker egy gyakrabban szokott megjelenni már hivatalos eseményeken is alkohol-gyanús állapotban.Ilyen körülmények között felvetődik a kérdés, hogy még alkalmas-e az Európai Bizottság elnöki tisztségének a betöltésére?