Hamburgert sütött az áldozatából, majd megetette a szomszédjaival

2018.06.29. 16:35

Az amerikai sorozatgyilkos nő szomszédai attól félnek, megették a nő egyik áldozatát, mert fura íze volt a tőle kapott hamburgernek. 

Kelly Cochran 9 embert gyilkolt meg. Szomszédai most attól rettegnek, hogy az egyiket velük etette meg a sorozatgyilkos asszony.Egy kerti partin voltak nála, ahol a hamburgernek nagyon fura íze volt.Bár egyelőre nem bizonyították, a szomszédok nem tartják kizártnak, hogy áldozata húsából sütötte nekik a szomszédasszony- írja a Metro.

2014-ben a nőt a férje rajtakapta, ahogy egy másik férfival szexel az otthonukban, ezért fejbe lőtte a férfit. A nő segített a férjének eltűntetni a hullát, feldarabolták és zsákokba rejtették, de a rendőrség később megtalálta a maradványokat.

Kelly Cochran ezek után meggyilkolta a férjét,

a bizonyítékok szerint egy párnával fojtotta meg. 

A nő azt mondta, meggyilkolt szeretője, Chris Regan közös szexpartnerük is volt, és egyébként az egyetlen jó dolog volt az életében. Ettől fosztotta meg őt a férje, ezért kellett meghalnia. A nő korábban egyébként arról is beszélt, hogy férjével

megfogadták egymásnak, hogy minden szeretőjükkel végezni fognak.

A bíróság 65 év börtönre ítélte Kelly Cohrant 9 ember meggyilkolása miatt, de 10-el vádolták meg. Egy holttestet még keres a rendőrség.