Hidegvérrel végezte ki 72 éves fiát az asszony, miközben a férfi aludt. A férfi idősek otthonába akarta küldeni anyját, a nőnek ez nem tetszett.

Nem mindennapi gyilkosságról számolt be a BBC, amely szerint letartóztattak

egy 92 éves amerikai nőt, miután megölte fiát.

A 92 éves Anna Mae Blessing fiával és annak 57 éves barátnőjével élt együtt arizonai otthonukban. Mivel az idős nőnek egyre több segítségre volt szüksége a mindennapokban, a férfi

úgy döntött, otthonba viszi az anyját, ahol gondoskodhatnak róla. 

Anna Mae Blessing viszont nem akart öregek otthonába költözni, haragudott a fiára az ötletért. Annyira feldühítette, hogy az éjszaka közepén bement a férfi szobájába, a köpenyéből előhúzott egy fegyvert, és többször rálőtt.

A szobában volt a férfi barátnője is, aki kicsavarta az asszony kezéből a fegyvert. Azonban Blessing még egy pisztolyt elrejtett a zsebében, amivel megpróbálta megölni a nőt is. Neki sikerült elmenekülnie, hogy értesítse a rendőröket.

Az asszony a szobájában várta meg a rendőröket, akiknek azt mondta, magával is végezni akart, de már nem maradt több muníciója.

Elvetted az életemet, most én veszem el a tiéd - a BBC szerint így fenyegetőzött az idős asszony, amikor letartóztatták.