Giampaolo Rossi olasz író és archeológus véleménye alapján az európai elitek a bevándorláspárti spekulánssal szövetkezve akarják lecserélni a kontinens őshonos népességét migránsokra.

Rossi az Il Giornale című konzervatív lapban írt a témáról egy cikket, miután több alkalommal is konzultált erről Stephen Smith világhírű Afrika-szakértővel.

Afrikai migránsok OlaszországbanForrás: AFP/NurPhoto/Paolo Manzo

Smith szerint két generáción belül legalább 100 millió afrikai költözhet Európába, az utánpótlás meg szinte végtelen, mivel a fekete kontinens lakosságának a 40%-a 15 év alatti.Az író kifejtette, hogy ez a masszív migráció tönkre fogja tenni Európát.

Véleménye szerinta migráció egy olyan folyamat, amit jó előre megtervezett a globális elit, ez pedig röviden a Soros-tervvel írható le.Arról van szó, hogy a globális elitek szövetségre léptek Soros Györggyel, annak érdekében, hogy elárasszák kontinensünket migránsokkal.

Rossi a cikkben külön felhívta rá a figyelmet, hogy a Soros-terv létezéséről először Orbán Viktor magyar miniszterelnök beszélt.Szerinte is a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül finanszírozza ezt a folyamatot a bevándorláspárti spekuláns.

Soros GyörgyForrás: AFP/Lakruwan Wanniarachchi

Az Il Giornale-ben megoldási javaslatokról is ír, e szerintmeg kell erősíteni a külső határokat, korlátozni kell a migránsok számát, nyomás alá kell helyezni az afrikai vezetőket, hogy ne engedjék elindulni az állampolgáraikat, véget kell vetni a migránscsempészetnek, és befektetésekkel kéne ösztönözni a fekete kontinens gazdasági fejlődését.

Giampaolo Rossi szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy az európai elitek tényleg meg akarják-e állítani a migrációt, vagy sem. Szerinte amúgy nem, mert a baloldali és liberális pártoknak szükségük van az állampolgárságot kapott bevándorlók szavazataira.