A sajátosan botorkáló Junckert államfők mentették meg, hogy összeessen - videó

budget Horizontal
European Commission President Jean-Claude Juncker presents the EU's next long-term budget in the European Parliament in Brussels, on May 2, 2018. European Commission chief Jean-Claude Juncker unveiled "reasonable and responsible" plans on May 2 for a bigger post-Brexit budget worth 1.279 trillion euros covering 2021-2027. "Our proposals lead to an overall amount of 1.279 trillion euros," Juncker told the European Parliament, adding that it was equivalent to 1.1 percent of the European Union's economic output. / AFP PHOTO / Emmanuel DUNAND
Vágólapra másolva!
A kollégái segítették le egy lépcsőn Jean-Claude Junckert a NATO-csúcsot lezáró gálavacsora előtt. Az Európai Bizottság elnöke hátfájdalmaival indokolta a furcsa viselkedést. 
Vágólapra másolva!

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke

ismét meglehetősen furcsa helyzetbe került. A politikust a NATO-csúcs után a kollégái kísérték le a lépcsőn,

mivel az EB elnöke jól láthatóan elveszítette a stabilitását. Minderről videó is készült.

Juncker furcsa járása és viselkedése még a Soros György által is támogatott Euronewsnak is feltűnt. A portál azt írta, hogy az EB elnöke elveszítette az egyensúlyát, és csak a többi politikus tudta megakadályozni azt, hogy ne essen el.

Mindez a NATO-csúcsot lezáró gálavacsora előtt történt. Juncker a furcsa járását hátfájdalmakra fogta. Jobbulást kívánunk.