Hősként halt meg az újdonsült apa

2018.07.22. 13:29

Még július 7-én történt Atlantában, hogy egy utcai rablás folyamán rálőttek Christian Broderre. Két hétig küzdöttek az orvosok az életéért, de az erőfeszítéseik nem jártak sikerrel.

A 34 éves Christian Broder az USA fővárosában, Washingtonban vezetett egy éttermet. Felesége kilenc hónappal ezelőtt kislánynak adott életet. Július 7-én a férfi szülővárosába, Atlantába utaztak egy esküvőre. Az ünnepség után számos vendég várakozott az utcán a megrendelt Uber-autókra.

Forrás: GoFundMe

Egyszer csak lefékezett egy autó a csoport mellett és kiszálló utasa fegyverrel kényszerített mindenkit az értékei átadására. Christian Broder megpróbálta megakadályozni, hogy a rabló visszaszálljon az autóba, mire az hasba lőtte. Először egy atlantai kórházban ápolták, később átszállították Washingtonba. A Fox News híradása szerint orvosai erőfeszítései ellenére péntek este Christian Broder meghalt. A július 13-án elfogott, tizenéves elkövető ellen így most már gyilkosság a vád. Christian Broder támasz nélkül maradt családjának megsegítésére gyűjtés indult az interneten.