Átvette az uralmat a saría Birminghamben - videó

Vágólapra másolva!
Gyakorlatilag átvette az uralmat egy nagy-britanniai városban a saría – mindez egy olyan videóból derül ki, ahol egy agresszív imám az uralma alá hajt egy rendőrt Allah nevében. Maga a szituáció egy jelentéktelennek tűnő helyzetből alakult ki. Birminghamban már kisebbségben vannak a keresztények, és folyamatosak a hírek a migránsbandák őrjöngéséről. 
Vágólapra másolva!

A nagy-britanniai Birminghamben egy agresszív muszlim az uralma alá hajt egy rendőrt Allah nevében – derült ki egy internetre feltöltött videóból.

Az esetnek a környéken többi muszlim örül. Így működik a saría törvény a gyakorlatban.

Migránsbandák tombolása

Mint arról korábban beszámoltunk, még májusban egy birminghami étterem közelében estek egymásnak migránsok különféle eszközökkel. Egy Mercedest is szétvertek a magukból teljesen kivetkőzött migránsok, egy krikettütő is előkerült az összecsapásban.

Áprilisban is összecsaptak a migránsok az angliai városban. Akkor Birmigham Bevington nevű utcájában készült az a felvétel, amelyen két migránsbanda utcai összecsapása látható. A felvételen jól látható, hogy az egyik banda macsetével felszerelkezett tagját körülveszik, és csoportosan megverik,
gyakorlatilag meglincselik a másik banda tagjai.

Nagy-Britanniában

a migrációs hátterű bűnözők által elkövetett növekvő számú erőszakos bűncselekmények mérik a legnagyobb csapást a közbiztonságra.

A brit bűnügyi és rendőrségi közlemények, valamint statisztikák alapján azonban a politikai korrektség szigorú betartásának a megkövetelése miatt nem lehet következtetni arra, hogy milyen arányban voltak a bűnelkövetők között migránsok vagy migrációs hátterű bűnözők.

Birminghamben gyakorlatilag átvette az uralmat a muszlim törvénykezés Forrás: AFP

Kisebbségben az angolok

Birminghamet nagyjából 190 ország bevándorlói lakják már. Mindennek a következménye az, hogy a brit lakosok nemsokára kisebbségbe szorulhatnak a városban. Közel 50 ezren a városban élő migránsok közül még angolul sem beszélnek. A 18 éven aluliaknak 60 százaléka vallotta magát „nem fehér bőrűnek”. A muszlim lakosság aránya 21,8 százalék, a szikh 3 százalék, míg a hindu 2,1 százalék. A keresztények aránya már csak 46,1 százalék.

És hogy mik a következményei ennek? Elsősorban a szegregáció: a bevándorlók lakta negyedekben óriási mértékű az elszegényedés és a munkanélküliség.