13 éves lányt erőszakoltak meg a migránsok: felmentették őket

Vágólapra másolva!
Három szomáliai migráns megerőszakolt egy 13 éves kislányt Svédországban, a bíróság döntése szerint azonban nem kell börtönbe menniük, mert a támadás idején állítólag még nem voltak 18 évesek. A borzalmas erőszakot elkövető migránsokat kitoloncolni sem lehet, mivel már svéd állampolgárok. Az elmúlt időszakban rengeteg hasonló eset történt a skandináv államban.
Vágólapra másolva!

Három szomáliai migráns megerőszakolt egy 13 éves kislányt Svédországban. Az esetet videóra is vették, majd pedig megosztották egy közösségi oldalon. A borzalmas eset önmagában is hatalmas felháborodást keltett az országban, de ami igazán botrányos, hogy

a migránsokat nem börtönbe, hanem a fiatalkorúak javítóintézetébe küldték pár hónapra.

Borzalmas tettet csináltak a szomáliai migránsok Forrás: Voice of Europe

Az ok az, hogy az eset még 2017-ben történt, amikor az erőszakoló migránsok még állítólag fiatalkorúak voltak. Ezért nem lehet a felnőtt korúak börtönébe küldeni őket. Az ügyész fellebbezett a döntés ellen – írta a Voice of Europe. A három szomáliai migráns először leitatta a lányt, majd pedig egy WC-ben megerőszakolták. Az erőszakoló migránsokat ráadásul nem lehet kiutasítani az országból, mivel már szereztek svéd állampolgárságot az ország meglehetősen liberális törvényei miatt.

Tomboló migránserőszak

Mint arról korábban beszámoltunk, egy migráns úgy erőszakolt meg egy svéd kislányt a hétvégén, hogy kórházba kellett szállítani a gyereket. Azóta már letartóztatta a rendőrség.

A svéd kormány egyébként 5 millió koronát, azaz több mint 157 millió forintot szán a migránsok szexuális felvilágosítására annak érdekében, hogy megtanulják, hogyan is kell egy svéd nőhöz közeledni – írta korábban a 888.hu.

A svéd bűnügyi statisztikai hivatal adatai szerint

2017-ben 10 százalékkal nőtt a szexuális bűncselekmények száma.

2016-ban 6720, míg 2017-ben 7230 nemi erőszak történt. Így Európán belül Svédországban történt a legtöbb nemi erőszak.