A 9 éves kínai lány Little-kórban szenvedett, ami teljesen tönkretette a családot, ezért az apja és a nagyapja úgy döntöttek, hogy megölik.

Egy 9 éves lány holttestét sodorta partra egy folyó Kínában június végén. A helyi rendőrség hetekig nyomozott az ügyben.Először azt hitték, hogy öngyilkosság volt, de egy hónap után kiderült, hogy az apja és a nagyapja lökte a folyóba a gyereket. Hogy biztosan elmerüljön, téglákat tettek a táskájába.

A család egyik rokona elmondta az egyik helyi lapnak, hogy a kislány Little-kórban (agyi bénulás) szenvedett, a szülők pedig mindent megtettek azért, hogy meggyógyuljon. Rengeteg pénzt költöttek rá, de a betegség győzött. A család tönkrement, a szülők elváltak, a kislány pedig a nagymamájához került. Éveken át nevelte a nagymama, de a gyilkosság előtt kórházba kellett mennie, ezért a gyerek a nagyapjához került. Nem sokkal később a nagyapa és az apa eltervezte, hogy megölik a gyereket.

A két férfit letartóztatták. Mindketten bevallották a gyilkosságot. Hogy mi vár rájuk, az kérdéses. Nem kizárt, hogy kivégzik őket a kislány megölése miatt.