Egy arab blogger szerint London a migránsok miatt lett jó hely – videó

2018.07.31. 14:52

Egy Londonban élő arab blogger büszkén hirdeti magáról, hogy a brit főváros már nem fehér település, hanem inkább migráns város. Véleménye alapján a migránsoknak köszönhetően lett jó hely London. A bevándorlók által elkövetett terrormerényletekről, a késelésekről és a savas támadásokról persze egy szót sem szólt.

Nuseir Yassin Izraelben született, de arab nemzetiségű (palesztin) és iszlám vallású, foglalkozását tekintve pedig blogger, aki jelenleg felváltva él New Yorkban és Londonban, egy riportot készített a brit fővárosról.

Yassin a Nas Daily nevű oldal üzemeltetője és oda került fel a videója is.

A migráns blogger büszkén hirdeti, hogy Londonban a fehér britek arány 45%, így az nem nevezhető fehér városnak, hanem multikulturálisnak, ami szerinte nagyszerű dolog.Kifejti továbbá, hogy a város főpolgármestere, Sadiq Khan pakisztáni, az új nemzeti étele a londoniaknak véleménye alapján pedig az indiai eredetű Tikka Masala.Őt a sokszínűség teszi boldoggá, szerinte ennek köszönhetően jó hely London.

Nuseir Yassin „természetesen" arról nem beszélt, hogy csak tavaly négy terrortámadást követtek el muszlim migránsok a brit fővárosban.

Valószínűleg erről ő is azt gondolja, mint a botrányos iszlám vallású városvezető, aki szerint a nagyvárosi élet természetes velejárói a sorozatos terrortámadások.Azt sem említette meg, hogy Sadiq Khan beiktatása óta radikálisan emelkedett a bevándorlók által elkövetett késelések és a savas támadások száma, ami ellen a pakisztáni főpolgármester nem hajlandó tenni semmit sem.