Egyre rejtélyesebb az eltűnt amerikai lány ügye

Vágólapra másolva!
Egy 20 éves egyetemista lány kocogni indult az USA Iowa államában, azóta nem találják. Később kiderült róla, hogy a kocogásból visszatért, mert még késő este is használta a laptopját. A rendőrség és a család a lakosság segítségét kérte egy névtelenül hívható telefonszámon.
Vágólapra másolva!

A 20 éves Mollie Tibbets, iowai egyetemista lelkes kocogó volt. Július 18-án kora este szokása szerint futni indult, és eleinte a rendőrség úgy vélte, hogy a kocogáshoz használt útvonalak környékén kell keresni, de ez nem vezetett eredményre. Mollie Tibbets a barátja lakásában lakott, aki a munkája miatt elutazott, és az ő kutyáira vigyázott. Később kiderült, hogy a lány épségben hazaért a kocogásból, mert a barátjának üzenetet küldött Snapchaten. A rendőrség azóta megvizsgálta Mollie Tibbets laptopját, és megállapították, hogy

még késő este is használta azt.

Arról nem nyilatkozott a rendőrség, hogy találtak-e nyomot arra vonatkozólag, hogy a lányon kívül más is járt volna a lakásban, ahol Mollie Tibbets július 18-án éjszaka tartózkodott.

Mollie Tibbets Forrás: Poweshiek megyei rendőrség

Mollie Tibbets lakóhelyétől egy óra autóútnyira, egy másik városban egy biztonsági kamera pénteken rögzítette, ahogy

egy férfi egy parkoló ezüst színű Honda Accordban ülve fiatal kocogó nőket fényképezett.

Semmi nem utal rá - legalábbis egyelőre -, hogy ennek az eseménynek köze lenne az egyetemista lány eltűnéséhez, de a rendőrség minden nyomot megvizsgál, ezért kérik a felvételen látható férfit, hogy jelentkezzen. Rob Tibbets, az eltűnt lány apja a Fox News-nak elmondta, hogy még mindig nem adták fel a reményt és nagyon várják haza Mollie-t. Mindenkit arra kért a médián keresztül, hogy ha a környezetében valami gyanúsat tapasztal, akkor hívja fel a rendőrség által megadott számot.