Meghan Markle villantott egy esküvőn

Vágólapra másolva!
Sokan lesik árgus szemekkel, hogy a hollywoodi színésznőnek hogyan sikerül beilleszkednie a brit királyi családba, vajon viselkedésében, öltözködésében sikerül-e valami kivetni valót találni. Szombaton esküvőn vett részt Harry herceg és Meghan Markle, akinek alkalomhoz illő volt a ruhája, csak egyetlen gomb okozott balesetet: kivillanó melltartóját természetesen számos fotón megörökítették.
Vágólapra másolva!

VIII. Edward 1936-ban még inkább lemondott a brit trónról, hogy feleségül vehessen egy elvált amerikai nőt. Míg Károly herceg trónörökösként Diana Frances Spencert vette el, aki megfelelő családfával rendelkező főnemes volt, addig fiuk, Vilmos herceg már a közrendű Kate Middletont választotta párjául, és ezzel nem okozott különösebb botrányt. Harry herceg egyre hátrébb kerül a trónöröklési sorban, ezért nincsen akkora jelentősége, hogy egy elvált amerikai nőt vett feleségül. Bár vannak olyanok is, akik a brit királyi házhoz méltatlannak tartják, hogy egy olyan színésznő lett Sussex hercegnője, aki filmekben, sorozatokban meglehetősen erkölcstelenül viselkedett.

Meghan Markle-nek a következő években mindenképpen bizonyítania kell majd, hogy az udvari etikett szerint tud viselkedni és öltözködni.

Voltak, akik azt is elfogadhatatlannak tartották, hogy a közelmúltban Harry herceg és Meghan Markle nyilvánosan csókolóztak.

Harry herceg meghívást kapott egyik volt iskolatársa és jóbarátja esküvőjére, ahol természetesen a felesége oldalán jelent meg szombaton. Meghan Markle saját stílusához képest igen szolid öltözékben szállt ki az autóból, visszafogottan elegáns volt minden ruhadarabja. Sötétkék, rövid ujjú blúzának felső gombja azonban kigombolódhatott, így amikor integetett az őt üdvözlő alattvalóknak,

a dekoltázsánál kivillant fekete csipkés melltartója.

Forrás: WireImage/ Karwai Tang

Később figyelmeztethették a problémára, mert a templomból kifelé már begombolt felső gombbal jött.