Hat migráns rúgta össze a feleségét védő férfit

2018.08.09. 12:09

Val-d'Oise Párizs egyik elővárosa, nagy arányban bevándorlók lakják. Az ott megtörténő események miatt no go zónának tekinthető. Kedden hajnalban egy francia nő randalírozó részeg fiatalokat próbált csendre inteni, mire törött üvegpalackkal támadtak rá. A nő férje próbálta védeni a feleségét, de a túlerő miatt hamar a földre került, és alaposan megrugdosták.

Val-d'Oise a párizsi agglomeráció északi részén található, lakói többsége migráns hátterű. A közbiztonság olyan rossz, hogy nemcsak éjjel, de nappal is veszélynek teszi ki magát, aki oda merészkedik. Az utcán az idejüket semmittevéssel töltő fiatalok bárkire rátámadnak valamilyen ürüggyel.

Az Adama Traore ügye miatt kirobbant zavargásokban autókat gyújtottak fel 2016-banForrás: AFP/Geoffroy Van Der Hasselt

Kedden hajnalban történt az eset, hogy egy nő megpróbált csendre inteni egy csapatnyi részegen trágárságokat üvöltöző tizenévest. Erre egyikük földhöz vágott egy üvegpalackot, és annak az éles darabjával megsebesítette a francia nőt. A nő férje kétségbeesve próbálta megvédeni a feleségét az újabb sérülésektől, de hatan támadtak rá. Ütötték-verték, majd amikor a földre került, akkor megrugdosták. A kiérkező rendőröknek három tettest sikerült elfogniuk, mindhárman tizenhét évesek és migráns hátterűek. A házaspár súlyos sérülésekkel kórházba került.

A rendőrök megvédték 2014-ben a zsinagógát a feldühödött muszlimoktólForrás: AFP/Francois Guillot

A Breitbart beszámol róla, hogy Val-d'Oise-ban történt, az is a múlt hónapban, hogy valakire rátámadtak a nyílt utcán, és kitörték az aranyfogát. Az év elején pedig egy békésen sétáló leszbikus párt szidalmaztak és bántalmaztak. 2014-ben pedig az önálló Palesztinát támogató, engedély nélkül megtartott tüntetés zavargásokba torkollott. Körülbelül kétszáz álarcos megtámadta a helyi zsinagógát, és megpróbálta felgyújtani. Amikor ezt a rendőrök megakadályozták, akkor a tömeg egy HÉV-állomáson töltötte ki a haragját, lángoló romhalmazt hagyva maga után.